• Rekommenderad av ortopeder - Svensktillverkad
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabba leveranser - Säkra betalningar

SPINABAC ryggstöd

SPINABAC är ett svensktillverkat ergonomiskt ryggstöd där hela produktionen ligger i Sverige som hjälper hundratusentals människor till ett bättre liv utan ryggont och ryggbesvär.


Ryggont är något som du delar med miljoner andra människor. Formen på din rygg är individuell för just dig och nästan lika unik som dina fingeravtryck. Ryggens nedre del är det område som bäst behöver fast och stabilt stöd. Svankens läge i förhållande till sittytan kan variera från person till person med 15 cm liksom svankdjupet varierar mellan 2 - 4 cm.

Alla tillbringar vanligtvis flera timmar per dag i sittande ställning. Vare sig det är på kontoret eller hemma. När vi sitter behöver vår rygg ett stabilt stöd i ryggen, den del av ryggen vi kallar svanken. Sitter man i stolar utan tillräckligt stöd i svanken, sjunker man lätt ihop i en ihopsjunken ställning och efterhand reagerar ryggen med spända muskler. De flesta människor utvecklar en felställning som över tid oftast leder till smärta i rygg och nacke

SPINABAC är ett ortopediskt ryggstöd som gör att muskler avlastas och kan slappna av.  Ryggstödets ergonomiska egenskaper ger stöd ryggen var eller hur du sitter. Materialet gör att den inte glider mot underlaget eller ger efter när den vinklas mot stolsryggen.


Använder du SPINABAC flitigt kommer du märka att spänningar avtar och ryggen mår bättre. Detta leder till mindre smärta och stelhet i nacke och en ökad smidighet i ryggen.Ryggstödet är perfekt stöd i alla lägen. Du ställer enkelt in svankstödet i rätt höjd- och djupläge för att passa just din ryggform. Ryggstödet är smidigt att bära med sig.

   KÖP NU!
SPINABAC ger genom den robusta och ergonomiskt riktiga konstruktionen inte vika för kroppstyngden, som kuddar av skum eller liknande kan göra. Ryggstödet kan därför, med bibehållen form och stöd användas vinklad mot stolens ryggstöd oavsett sittställning, sittvinkel och sittmöbel.